Om Oss

Välkommen till PoolJohan, din lokala leverantör av Spabad och swimmingpooler med omnejd i Örebro. Hos oss kan du hitta allt från snygga och stilrena spabad för installation på terrass och altan, till hållbara swimmingpooler och rostfria stålpooler för utomhusbruk året runt. Vi kan även hjälpa dig att montera och installera badtunnor och glasfiberpooler, samt sätta upp pooltak för extra skydd om så önskas. Välkommen!

Vår vision

Vi vill erbjuda våra kunder kvalitetsprodukter, och inte nog med det, utan också en hög servicenivå för ett bekymmersfritt ägande.

Vår historia

Vi som arbetar på PoolJohan har lång erfarenhet av både pooler och spabad, inget projekt är för stort eller för litet för oss.

I vår butik som ligger i Pilängens industriområde finns kemi för att kunna ta hand om badvattnet, reservdelar/pumpar, håvar, badleksaker m.m.

Du kan även se vår utställning av poolprodukter och spabad.

Välkommen in till oss!

Vad erbjuder vi?

Vi som ligger bakom PoolJohan strävar efter att kunna erbjuda ett utbud av swimmingpooler och spabad som tilltalar en stor målgrupp av användare. Det vill säga, vi vill att du hos oss ska kunna hitta ett spabad som överensstämmer med dina personliga behov och önskemål, oavsett var och hur du bor.

För att kunna erbjuda detta har vi valt att fokusera på att ta in ett något begränsat, men samtidigt mycket kvalitativt och mångsidigt utbud av spabad och pooler av olika slag. Bland vårt sortiment av pooler finner du följande alternativ:

  • Thermopool
  • Glasfiberpool
  • Rostfri stålpool
  • Stålpool
  • Badtunna

Vi har även ett urval av lokala spabad från de välkända varumärkena Novitek, Swebad och Viskan Spa. För att göra din installation av spabad och utomhuspool komplett erbjuder vi självklart även montering och installation av pooltak vid behov, så att du kan använda din pool året runt. Renovering och service finns självklart tillgängliga.

Ulf Tholin

Försäljning/Lager/Administration

Johan Jansson

Pool- & Spatekniker/Försäljning

ALEXANDER ELG

Pool- & Spatekniker/Försäljning

OSCAR JANSSON

Pool- & Spatekniker